Структури за вграждане

Гамата от структури за вграждане ALCA са проектирана така, че да могат да покрият всички възможни приложения. Това включва не само вграждане в масивни стени, гипсокартотени конструкции, но и варианти за инсталиране на системите в открити пространства в баня и тоалетна.

Структури за вграждане

Иновативна структура, за който повече от 3000 чешки и словашки водопроводчици ни помогнаха да разработим.

Системи за вграждане в масивни стени и сухо строителство

Всеки проект изисква собствено решение. WC системите Alca са проектирани да отговарят на изискванията както за класическа зидана конструкция, така и за модерни леки материали.

Лесен монтаж и поддръжка

Стремим се да улесним максимално работата с WC системата за нашите монтажници и водопроводчици. Ето защо всички необходими аксесоари са включени във всяка опаковка. Независимо дали става въпрос за материал за свързване на тоалетната чиния, всички крепежни елементи или необходимите монтажни капаци. Освен това сме оборудвали нашите системи с крачна спирачка и комплект за стенен монтаж EASY LOCK.

Гарантираме наличието на резервни части за 25 години, които можете да откриете при вашия дистрибутор или техник. Предлага се и техническа поддръжка.

Предимства на системите за вграждане ALCA

Ние доставяме WC системи ALCA по целия свят повече от 15 години. За това време, заедно с 3000 водопроводчици и монтажници ги направихме съвършенни.

Особено доволни сме от дискретния таблетен освежител, вентилацията с незабавно премахване на нежеланите миризми или специалните системи за необичайни пространства.

Голям избор от бутони и тяхната съвместимост

От началото на производството на WC системите, ние от Alca залагаме не само на функционалността, но и на елегантността. Поради тази причина предлагаме няколко серии от бутони, които могат да добавят уникален щрих към всяка баня.

Нашите бутони са напълно съвместими. Така че можете да монтирате този, който харесвате във вашата баня.

Types of WC systems Alca