Елегантност, дизайн и иновация. Това са ценностите на Alca Group, които са отразени и в нашия нов шоурум в Прага. Заповядайте да се уверете в първокласното качество и луксозен дизайн на продуктите от Alca, един традиционен чешки производител. Очакваме да те видим!


ПРОДУКТОВА ЛИНИЯ ЗА ПРОЕКТИ

На площ от 1200 m 2 ще откриете подбрана продуктова гама на Alca Group, която може да се използва във всеки проект. Всички санитарни технологии Alca, FV Plast тръбопроводни системи и модулни стени Alcasystem. Нашият екип от мениджъри на проекти е готов да ви помогне при избора на продукт точно за вашия проект или да предостави консултация.

Уговорете среща

ALCA - пълен сортимент
ALCA - пълен сортимент
ALCA - пълен сортимент

PREMIUM
DESIGN

Елате и се уверете лично, че нашите продукти са не само перфектно проектирани и функционални, но и имат луксозен външен вид, проектиран от известни дизайнери. За архитектите има пълна гама от дизайнерски продукти от неръждаема стомана, бутони за структури,сифони и решетки за за баня. Независимо дали предпочитате минималистичен дизайн или търсите доминиращ елемент в банята, вие гарантирано ще изберете.

Изградили сме няколко модулни стенни инсталации в шоурума, не само за разработчици и дизайнери. Има стена за тестване на модулите, където можете да се уверите колко лесно се монтира системата с помощта на нашите експерти. Представяме ви всички предимства на нашата модулна стена, спрямо гипсокартонени или тухлени стени в стандартно жилищно строителство

Повече информация за Alcasystem

ALCASYSTEM УЛЕСНЕТЕ КОНСТРУКЦИЯТА СИ

ТРЪБОПРОВОДНИ СИСТЕМИ

Тръбопроводните системи на FV Plast, която стана част от Alca Group през 2021 г., представляват решения за разпределение на вода и отопление в жилищни и промишлени сгради. Елате и вижте пълния преглед на PP-RCT тръби и фитинги с 37% по-висок дебит и се запознайте с предимствата на многослойните универсални тръби MULTIPERT за инсталационни и отоплителни системи.

Уговорете среща

COMFORT е интегрирана система за подово отопление и таванно охлаждане, която предлага перфектен топлинен комфорт през цялата година, без изискване за пространство – иначе казано, тя изобщо не се вижда в сградата. Разберете как работи всичко в нашия шоурум. Освен това ние ще изготвим безплатно проект за вашия строеж.

Повече за системата

НЕВИДИМА СИСТЕМА ЗА ОТОПЛЕНИЕ И ОХЛАЖДАНЕ

.

ЕКСПЕРТНИ ОБУЧЕНИЯ

Като част от концепцията на Alca Academy ние организираме експертни обучения за професионалисти – водопроводчици, дизайнери, архитекти и други професионалисти, които ежедневно използват продуктите на Alca в работата си. Нашият екип е на разположение за индивидуални консултации или ще организира обучение, съобразено с вашите нужди.

Вижте датите за обучение

"

Фото галерия


Свържете се с нас

Адрес
Komunardů 1626/35
170 00 Prague 7 - Holešovice
Чешка република
Работно време
По–Па 9.00–17.00 ч.
Вижте контакта