Спестява време и работна ръка

AlcaSystem може да замени както тухлени, така и стени от гипсокартон. Може да се използва в големи проекти, както и при строителство на семейни къщи или реконструкции. Предварително сглобените стени внесени на строителната площадка значително ускоряват работата и спестяват време и разходи. Колкото по- голям е проекта, толкова по- големи са спестяванията.Бърза и чиста конструкция

Стената се състои от три основни компонента, които могат лесно да бъдат сглобени заедно. След кратко обучение инсталацията може да бъде извършена от един човек с ниска квалификация. Не се изисква спиране в строителните дейности, тъй като това е сух процес, включително покриването на стената с гипсокартон.

Точност и идеално равни повърхности

Профилите на AlcaSystem са идеално прави, тъй като свързването с ъглови съединения винаги гарантира прав ъгъл. След поставянето на стената в пространството се създава идеално равна и плътна стена, готова за покриване с гипсокартон. Няма риск от огъване на гипсокартон или напукване на плочки.

Висока товароносимост на конструкцията

AlcaSystem може да бъде монтирана като предстена или като самоносеща стена. Тествана и сертифицирана в германски MPA изпитвателни лаборатории за ексцентрична товароносимост до 400 кг.

Звукоизолация и пожароустойчивост

AlcaSystem притежава сертификат за звукоизолация съгласно DIN 4109 и противопожарна защита съгласно EN1364-3, която отговаря на европейските стандарти.

Ниско тегло, висока якост

Материалът използван за производството на компоненти на AlcaSystem се отличава с ниско тегло и в същото време с висока якост. Сглобената стена заедно с монтираните санитарни и тръбопроводни системи може да се пренася от двама души.

Предварително произведена

предварителното сглобяване на стените спестява време на строителната площадка. Може да се достави напълно завършена с вече монтиран санитарен фаянс и тръбопроводни системи. Лесна за транспортиране и боравене благодарение на ниското си тегло. Стената е идеално гъвкава, така че може да се адаптира към конкретното пространство директно на строителната площадка.

Производство и наличност на склад

Производството на профилите и всички аксесоари се извършва в Чехия. Ние също така имаме складови наличности и за останалите продукти на Alca. Благодарение на това


Харесваш ли ALCASYSTEM?

Свържете се с нас

Решения за всяко пространство

AlcaSystem е напълно модулна. Може да се използва като предстенна или като самоносеща преграда в помещението. Системата може произволно да се комбинира в L или X форми и да се побере във всяко пространство. Размерите на стените на AlcaSystem не са ограничени по никакъв начин, може да създадете стена с всякаква ширина и височина. Стената също може да бъде скосена под всякакъв ъгъл за наклонени тавани, също така може да се конструира с отвори за врати или прозорци. Всички санитарни изделия и водопроводна система винаги са инсталират в стената.

Всичко от един производител

Стените са произведени от чешкия холдинг Alca Group, който интегрира двата най- големи чешки производителя на санитарни и тръбопроводни системи - Alcadrain и FV Plast. Това гарантира 100% съвместимост на всички компоненти и първокласно качество доказано с години на развитие.

ALCASYSTEM vše od jednoho výrobce

Свържете се с нас ALCASYSTEM?

Попълнете формуляра и ние ще се свържем с вас

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Изпращайки формуляра, аз се съгласявам с обработката на въведените лични данни, за да отговоря на изпратеното съобщение. Личните данни ще бъдат обработвани в съответствие с Принципите за обработка на лични данни.