ТВОИ ВЪВ ВСЕКИ ДЕТАЙЛ

Всеки от нас е уникален. Нашата личност, вкусове, интереси и темперамент. Всичко това ни определя и ние заслужаваме да живеем в среда, която отразява нашата индивидуалност до последния детайл.

Възпроизвеждане на видео

Четири цвята на дизайн

Избрахме най- търсените нюанси и перфектно съобразихме цветовете с всички продукти от гамата INDIVIDUAL. Следователно не е нужно да се притеснявате, че бутон, сифон, CLICK/CLACK или ъгловия кран няма да съвпадат помежду си.

Перфектно съчетание

Нашите PVD продукти позволяват да комбинирате цялата ни гама, така че да съвпадне с продуктите на други производители.

Уникална PVD технология

ПОЛИРАН
(от 3Q / 2021)
BRUSHED MATT

Луксозното висококачествено покритие на повърхността на PVD продуктите е създадено чрез нанасяне на много тънък слой от специално покритие, което се слива с основния материал на атомно ниво.

Резултатът е повишена издръжливост и дълготрайност на продукта. Но също и елегантен външен вид. Или в супер лъскаво покритие, или във вариант с по- изразена текстура.

Перфектна хармония

Независимо дали сте избрали елегантното покритие от червено злато, ослепителното златист, финия никел или модерния цвят на оръжеен метал, всички повърхности на FLAT INDIVIDUAL бутоните гарантират перфектни цветове и изключителна устойчивост против надраскване.

Открийте програмата INDIVIDUAL

Може да намерите програмата INDIVIDUAL в избрани студия за баня на нашите партньори.

Ако се интересувате от INDIVIDUAL PVD мостри за вашето студио за баня, свържете се с вашия търговски представител или изпратете запитване.

Поръчайте мостри за INDIVIDUAL PVD