Нови дизайнерски бутони от Lucie Koldová Dot.Dot. and Linka

Представяме ви Dot.Dot. и Linka, двата бутона имат доминантен елемент в центъра си – периферна извивка. Самият бутон наподобява корпус, чиито изпъкнали контури са подчертани от лайсната. „Този елемент съчетава непринуденост с история. Акцентът върху детайлите, който се отразява в нежното закръгляне и минимализма, превръща обикновения бутон в удобен за потребителя и в същото време придава естетична фигура.

Нов бутон ЗА структура Linka

Строга линия, омекотена от вълничките
Бутонът е вдъхновен от формите и линиите на съвременната архитектура. На пръв поглед изглежда ултимативно и безкомпромисно. Но кръглата форма на пулсацията омекотява цялостното изражение и по този начин бутона създава впечатление за доброта и баланс.

Сливане със стената или изпъкване
Каквито и да са изискванията, в широката гама от цветови варианти ще намерите решение за всяко пространство. В допълнение, бутоните Linka са толкова тънки , че се сливат със стената.

Нов бутон ЗА структура Dot.Dot.

Кръгът като символ на съвършенството
Непринудеността и ефективността са двата аспекта в бутона Dot.Dot. Традиционният символ на кръг, подчертан от елегантна вълна, представя историята на течаща вода. И в допълнение, ще изглежда абсолютно прекрасно в банята.

Игра на контрасти
Четирите цветови варианта ще се впишат във всяка баня. Минималистичният вид в едноцветната версия на бутона придава равномерен скулптурен характер. От друга страна, контрастът между минималистично черно и отличително златно ще добави смелост и елегантност на всяка стая.

Дизайнер на бутоните Lucie Koldová

Чистота и ясна посока
Lucie Koldová е значима личност в чешкия дизайн. Създава оригинални мебели, осветление, предмети и пространства със специфична атмосфера. Сега тя се присъедини към Alca, за да създаде серия от дизайнерски бутони, наречени Linka и Dot.Dot.

Доминиращият елемент и при двата бутона е пулсацията. Вдъхновението беше поток от течаща вода.

Lucie Koldová
„Този елемент съчетава непринуденост с история. Акцентът върху детайлите, който се отразява в нежното закръгляне и минимализма, превръща обикновения бутон в удобен за потребителя и в същото време придава естетична фигура.“
Lucie Koldová описва идеята.

Цветови варианта

Общо 8 цветови вариации, от черно матово до снежнобяло.

Linka

Dot.Dot.

Предимства на бутоните Alca

Бутони с механизъм за накланяне

course info icon

Рамките на избрани плочи за промиване от гамата THIN имат добавен механизъм за накланяне за по-лесно отстраняване на бутона. В комбинация с диспенсър за таблетки, включен във всяка структура, той създава още по-добра хигиена във вашата тоалетна.

Антибактериална повърхност

course info icon

Покритието на матовите бутони THIN неотдавна съдържа сребърни наночастици, които предотвратяват разпространението на нежелани микроорганизми.

Не оставя пръстови отпечатъци

course info icon

Повърхността на бутоните има специален защитен слой, който не оставя петна или следи от пръсти. В допълнение към естетическата функция, това подобрение има и други предимства. Бутоните за промиване FLAT не трябва да се третират толкова често, като по този начин значително се увеличава техният дълъг живот.

100% съвместимост

course info icon

Бутоните Dot.Dot и Linka са 100% съвместими с всички системи на Alca

play button