Alcadays традиционно е най-голямото събитие за годината за Alca. Предоставя възможност за среща с бизнес партньори, които често се познават само онлайн или по телефон. Това е място за установяване на бизнес и лични отношения. Тази година допринесе нещо допълнително.

Дизайн и елегантност в главната роля

Няколкодневният маратон от срещи и обиколки на производствените сгради стартира в Сряда, 18ти октомври, с гала вечер в шоурума на Alca в Прага. Гостите можеха да разгледат на едно място пълния асортимент от продукти на Alca. Акцентът на вечерта беше представянето на новите бутони Linka и Dot.Dot, проектирани от Lucie Koldová. Наред с други неща, имаше и интерактивно табло с бутони, създаден в сътрудничество с Alca и Lucie Koldová. Тази стена беше част от търговския панаир Designblok в Прага в началото на Октомври, където имаше голям успех. Реакцията в шоурума на Alca също беше много положителна.

Цялата вечер се отличаваше с елегантност и благородство и беше придружена от отлична храна, музика и добро настроение. Перфектната атмосфера бе подчертана от страхотните вина на винарна Obelisk.

Дизайн и елегантност в главната роля

Съчетаване на удоволствието с полезното

Както всяка година, Alcadays стана възможност за среща с клиенти и партньори от цяла Европа и извън нея. „Ние сме в ежедневен контакт с клиентите, но най-често само дистанционно. Но всеки добър бизнесмен предпочита личния контакт. Alcadays е уникална бизнес възможност за нас и ние се радваме за това." казва Ян Печек, директор продажби на Alca.

Повече от 50 бизнес срещи, редувани с презентации и обиколки на производствените сгради, бяха проведени по време на Alcadays 18-21 Октомври. И разбира се обиколката с екскурзовод на винарна Obelisk с дегустация на вино не може да бъде пропусната, както и обиколка на замъка Валтице. „Искаме да покажем на нашите партньори, че Alca е голяма компания, с която е удоволствие да се работи. За нашите гости сме подготвили програма, която е не само работна, но и релаксираща. Мисля, че успяхме да балансираме и гостите ни си тръгнаха доволни.“ Изпълнителният директор Радка Прокопова оцени събитието.

Съчетаване на удоволствието с полезното
„Понякога е необходима много работа, за да се постигне добър резултат, но когато е готово, получавам приятно усещане за свършената работа.“
Франтишек Фабичович, управляващ директор на Alca

Благодарим ви, че сте с нас

Повече от 250 бизнес партньори от 24 страни посетиха Alacadays. „Понякога е необходима много работа, за да се постигне добър резултат, но когато е готово, получавам приятно усещане за свършената работа. Alcadays определено е едно от онези събития, които си заслужаваха усилията.“ обобщава управляващият директор на Alca Франтишек Фабичович.

Чудите се как изглежда всичко това? Разгледайте галерията.

Галерия със снимки от Alcadays